Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نظر می‌رسد ضعف‌های بسیاری در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کردستان وجود دارد که لاینحل باقی مانده و نمونه‌ای از آنها این است که ۱۲۵ آموزشگاه فنی و حرفه‌ای سطح استان توانایی مهارت‌آموزی نیروی انسانی ندارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، امروزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دارای اهمیت خاصی در نظام آموزشی است و ارتقای جایگاه آن به نفع مردم و دوای بسیاری از دردها و حتی در رفع مشکل بیکاری جوانان فارغ‌التحصیل نقش تاثیرگذاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گستره وسیعی از انواع آموزش‌ها، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و یا آموزش‌های مهارتی به دلیل ابعاد کاربردی و عملی بودنشان در ایجاد، تقویت و رشد قابلیت‌های انسانی سهم قابل توجهی دارند و اگر در استان کردستان نیز آموزش‌ها اصولی و تاثیرگذار باشد و جوانان حرفه و مهارت کافی را یاد بگیرند خودشان می‌توانند در این وضعیت بحرانی بیکاری برای خود اشتغالزایی ایجاد کنند.

استان‌هایی توانسته‌اند چرخه تولید و اشتغال را خوب جلو ببرند که سیستم فنی و حرفه‌ای خوبی دارند اما متأسفانه در استان کردستان به نظر می‌رسد ضعف‌های بسیاری در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وجود دارد که لاینحل باقی مانده است.

نمونه‌ای از این ضعف‌ها این است که محمد رنجبر نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج پیش‌از ظهر امروز (پنج‌شنبه 5 مرداد ماه) در مراسم افتتاح نخستین مرکز آموزشی بین کارگاهی با اشاره به فعالیت 125 آموزشگاه فنی‌وحرفه‌ای در سطح استان کردستان اظهار داشت: هر چند آماری از تعداد آموزشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای در سطح استان وجود دارد اما «این آموزشگاه‌ها به خوبی نتوانسته‌اند روی مهارت‌آموزی نیروی انسانی متناسب با بازار کار استان کار و نیاز سنجی کنند».

نمونه‌های دیگری از ضعف‌های موجود در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان کردستان وجود دارد که خبرگزای تسنیم کردستانبه عنوان یک خبرگزاری مردمی و مورد وثوق مردم این دیار در کنار انعکاس واقعیت‌ها، بنا بر وظیفه ذاتی یک رسانه که طرح مطالبات مردم، جوانانو شفاف‌سازی درباره موضوعات مختلف است آنها رابه وقت خود مطرح می‌کند.

محمد رنجبر پیش‌از ظهر امروز در مراسم افتتاح نخستین مرکز آموزشی بین کارگاهی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرستان سنندج اظهار داشت: در حال حاضر نیروی انسانی و نیروهای کار آموزش‌های لازم و به‌روز بازار را ندارند و در سطح بین‌المللی نیز تجار و بازرگانان از طریق مباحث تجربی مهارت خود را کسب کرده‌اند.

وی به فعالیت 125 آموزشگاه فنی‌وحرفه‌ای در سطح استان کردستان اشاره کرد و گفت: هر چند آماری از تعداد آموزشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای در سطح استان وجود دارد اما این آموزشگاه‌ها به خوبی نتوانسته‌اند روی مهارت‌آموزی نیروی انسانی متناسب با بازار کار استان کار و نیاز سنجی کنند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج تصریح کرد: تاکنون شرکت‌ها و بنگاه‌های تولیدی استان کردستان به‌دلیل ضعف ساختار مالی در مقایسه با سایر استان‌ها نتوانسته‌اند به بحث آموزش‌های به‌روز و متناسب با بازار کار نیروی انسانی خود ورود پیدا کنند و می‌طلبد با افتتاح چنین مرکز آموزشی بین کارگاهی اتاق بازرگانی، در دوره‌های آموزشی تعیین شده ورود پیدا کنند.

وی با تاکید بر اینکه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی در بحث فرهنگ‌سازی در امر آموزش نیروی کار می‌تواند یار و یاور سازمان فنی‌وحرفه‌ای باشد، گفت: سازمان فنی‌وحرفه‌ای باید با آموزش‌های لازم به نیروی کار، نیازهای آموزشی نیروی انسانی و پکیچ‌های به‌روز و متناسب با نیاز بازار کار را فراهم کند.

در ادامه؛ شیرکو گویلی دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج اظهار داشت: امسال اتاق بازرگانی شهرستان سنندج برای نیازهای آموزشی نیروی کار استان 15 دوره آموزشی متناسب با بازار را شناسایی و تعریف کرده و تاکنون 8 دوره آموزشی آن برگزار شده و بقیه هم تا پایان امسال برگزار خواهد شد.

در پایان این جلسه نخستین مجوز فعالیت مرکز آموزشی بین کارگاهی از طرف سازمان فنی‌وحرفه‌ای استان کردستان به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج اهدا شد.

انتهای پیام/

R7848/P1336/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۸۳۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده

تین نیوز

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه گفت: پیش بینی می شود تا دو ماه آینده بالای ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، کامبیز میرکریمی عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه موافقت نامه های تجارت آزاد کشورهای دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می کند اظهار کرد: مهم ترین اصلی که ما از آن غافل بودیم انعقاد موافقت نامه هایی است که دسترسی به بازار را برای صاحبان کسب و کار کشور تسهیل می کند.

وی افزود: مهم ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است. صادرات ما تا سال 1397 در حد 260 میلیون دلار بود اما بلافاصله با اجرای آن در سال 1398 صادرات کشورمان به بالای 400 میلیون دلار جهش پیدا کرد. صادرات ما حتی در زمانی که به خاطر اپیدمی کرونا، گمرکات بسته بود از 500 میلیون دلار هم عبور کرد و الان به 1 میلیارد دلار رسیده و تازه این شروع کار است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه ادامه داد: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه های ترجیحی با 50 درصد و 75 درصد تخفیف اعمال شده و لیست ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می شود تا دو ماه آینده در پارلمان های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بالای 88 درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند و این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشورها را به شدت افزایش می دهد.

میرکریمی با بیان اینکه موانع تجارت شرکت ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم گفت: ما تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم اما الان دائماً کشتی ها و کامیون های جدید اضافه می شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است.

وی افزود: در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. ما هنوز هم صف کامیون ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه بیان کرد: هم اکنون رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی گردد.

میرکریمی درمورد تنوع کالاهای صادراتی ایران به روسیه گفت: مواد غذایی و لبنی، کالاهای لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی لازم است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه در پایان این برنامه، جذب توریست های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت موثر خواند و گفت: توریست های تجاری یک نوع سفیران اقتصادی برای کشور محسوب می شوند که می توانند اتفاقات تجاری مهمی را رقم بزنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • (ویدئو) جزئیات ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی از فردا
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده