Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عباسی، عصر شنبه در افتتاحیه مرکز آموزش بازرگانی استان گلستان اظهار کرد: آموزش، مشاوره و توانمند سازی از نکات بسیار مهمی است که باید مورد توجه همه مدیران قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد توزیع ثروت مربوط به ۲۹ کشور صنعتی با درآمد بالا است، افزود: این کشور ها در زمینه منابع انسانی از سهم ۶۷ درصدی برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: طبق آمارهای اعلام شده سالانه سرانه سهم آموزش و توانمند سازی فعالان سازمان در ایران کمتر از یک ساعت است.

وی از وجود سه میلیون صنف در کشور خبر داد و یادآور شد: سالانه ۲۵۰ هزار مجوز صنفی در کشور صادر می شود که هشت میلیون نفر در آن مشغول به فعالیت هستند.

عباسی اظهار کرد: با توجه به اینکه هشت هزار و ۳۰۰ اتحادیه صنفی در کشور مشغول به فعالیت هستند از ۴۶ میلیارد دلار صادراتی که در سال ۹۶ اتفاق افتاده است حدود ۵۰۰ میلیون دلار توانستند صادرات انجام دهند.

وی افزود: رتبه ایران در بین ۱۳۰ کشور خاورمیانه به لحاظ شاخصه های سرمایه انسانی ۱۰۴ است در حالی که این رقم در کشور چون فلسطین اشغالی ۱۸، قبرس ۳۸، امارات ۴۵، بحرین ۴۷ و ترکیه ۷۵ است.

مدیر عامل مرکز وزارت سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: استراتژی اصلی جوامع و سازمان ها، خلق ارزش از طریق توسعه سرمایه های انسانی است.

وی یادآور شد: طبق گزارشات مجمع جهانی اقتصاد، حل مسائل پیچیده، تفکر انتقادی، خلاقیت و غیره جزو مهارت های مورد نیاز نیروی کار در سال ۲۰۲۰ است.

عباسی از وجود هزار و ۱۰۰ واحد پروانه در قالب ۱۴ شهرستان در گلستان یاد کرد و افزود: استان گلستان دارای ۲۳ شهرک و نواحی است که کل شرکت های به بهره برداری رسیده ۷۷۰ واحد صنعتی فعال است.

وی اظهار کرد: مرکز آموزش بازرگانی از سال ۷۴ به عنوان بازوی آموزشی وزارت بازرگانی سابق و ذیل موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی شروع به فعالیت کرده و اکنون توانسته با توسعه کیفی و کمی فعالیت های خود نقشی سازنده در جهت افزایش بهره وری منابع انسانی بخش صنعت، معدن، و تجارت کشور ایفا کند.

مدیرعامل مرکز آموزش بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: این مرکز به عنوان یکی از مهمترین مراکز آموزشهای تخصصی کسب و کار نقشی فعال در جهت راهبری، مدیریت و اجرای آموزش‌های مورد نیاز در حوزه کسب و کار را در سطح کشور بر عهده دارد.

وی یادآور شد: این مرکز با شعار آموزش اثربخش کلید تحول در بخش کسب و کار کشور، تلاشی منسجم و هدف دار را در جهت ارتقای دانش، بینش و مهارت های حرفه‌ای شاغلان حوزه کسب و کار کشور در پیش گرفته و با استفاده از روش های کاربردی در طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی سعی دارد نقشی موثر در بهبود مستمر فعالیت‌های تجاری و بازرگانی و نوسازی نظام بازرگانی کشور ایفاء کند.

وی نقش مرکز آموزش بازرگانی را مهم خواند و گفت: این مرکز با قرار گرفتن در کنار سازمان صنعت، معدن و تجارت و شهرک های صنعتی می تواند به خوبی مهارت های مدیریتی کسب و کار را به قشر دانشجو، فارغ التحصیلان و فعالان صنعت، معدن و تجارت ارائه دهد.

عباسی با بیان اینکه امید است مرکز آموزش بازرگانی استان گلستان تامل خوب در زمینه تجاری جهانی با کشورهای cis برقرار کند، خاطرنشان کرد: مدیران و فعالان صنعت، معدن و تجارت باید تولید صادرات محور را در دستور کار خود قرار دهند.

کد خبر 4442804

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت معدن گلستان گرگان اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی مرز مهران گرگان بوشهر مشهد شهرکرد کرمانشاه یاسوج شیراز موکب زائران اربعین خطبه های نماز جمعه سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۶۴۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه گفت: پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده بالای ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کامبیز میرکریمی عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه موافقت نامه‌های تجارت آزاد کشورهای دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می‌کند اظهار کرد: مهم ترین اصلی که ما از آن غافل بودیم انعقاد موافقت نامه‌هایی است که دسترسی به بازار را برای صاحبان کسب و کار کشور تسهیل می‌کند.

وی افزود: مهم ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است. صادرات ما تا سال 1397 در حد 260 میلیون دلار بود اما بلافاصله با اجرای آن در سال 1398 صادرات کشورمان به بالای 400 میلیون دلار جهش پیدا کرد. صادرات ما حتی در زمانی که به خاطر اپیدمی کرونا، گمرکات بسته بود از 500 میلیون دلار هم عبور کرد و الان به 1 میلیارد دلار رسیده و تازه این شروع کار است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه ادامه داد: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با 50 درصد و 75 درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می‌شود تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بالای 88 درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند و این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشورها را به شدت افزایش می‌دهد.

میرکریمی با بیان اینکه موانع تجارت شرکت‌ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم گفت: ما تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم اما الان دائماً کشتی‌ها و کامیون‌های جدید اضافه می‌شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است.

وی افزود: در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می‌دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. ما هنوز هم صف کامیون‌ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت‌ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه بیان کرد: هم اکنون رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی گردد.

میرکریمی درمورد تنوع کالاهای صادراتی ایران به روسیه گفت: مواد غذایی و لبنی، کالاهای لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین‌های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی لازم است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه در پایان این برنامه، جذب توریست‌های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت موثر خواند و گفت: توریست‌های تجاری یک نوع سفیران اقتصادی برای کشور محسوب می‌شوند که می‌توانند اتفاقات تجاری مهمی را رقم بزنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اردوغان: به تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل پایان دادیم
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس