Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا عبدالنبی سواعدی چهارشنبه در آیین بهره برداری از مرکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی اتاق بازرگانی اهواز همزمان با ۶ مرداد روز ملی مهارت اظهارداشت: خوزستان از ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه مهارت آموزی برخوردار است و این ظرفیت قابل ارائه به دیگر کشورها است.

وی بیان داشت:  اداره کل فنی و حرفه‌ای خوزستان آمادگی دارد در این زمینه همکاری مشترکی با پارلمان بخش خصوصی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و فنی و حرفه ای خوزستان به زمینه‌سازی صورت گرفته ویژه مشاغل، حرف و مهارت آموزی در حوزه زیست پایه استان اشاره‌کرد و گفت: این مهارت‌ها با هدف کمک و بهبود شرایط اکوسیستم و محیط زیست آموزش داده خواهند شد که جنبه تخصصی نیز دارند.

وی با بیان اینکه مراکز جوارکارگاهی و بین کارگاهی بخصوص مرکز اتاق بازرگانی اهواز ظرفیت لازم برای آموزش مهارت‌های نوین را دارند گفت: مشاغل مرتبط با زیست پایه مقوله ای است که در خیلی از کشورها آغاز شده است و این موضوع در استان خوزستان نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان خاطرنشان‌کرد: به منظور برنامه‌ریزی در انجام آموزش‌های مهارتی ویژه زیست پایه در استان، یک طرح پژوهشی کاربردی تهیه و به سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان ارائه شده است تا منابع مالی آن تامین گردد.

ساعدی با اشاره به حضور اساتید این حوزه در استان خوزستان که اختراع "دستگاه تصفیه فاضلاب سیار" را به ثبت ملی و جهانی رسانده اند گفت: این دستگاه بصورت زیست پایه طراحی و اجرا شده که با استفاده از موجودات زیستی و بدون بکارگیری مواد شیمیایی، فاضلاب را تصفیه می‌کند.

وی در بخش دیگری از این آیین به آموزش های تخصصی مورد نیاز بخش خصوصی استان در زمینه‌های بازرگانی بین المللی، گردشگری صنعتی، تجاری و دیگر مهارت های مرتب اشاره‌کرد و گفت: به واسطه ظرفیت‌های مناسب و زیرساخت‌های موجود در پارلمان بخش خصوصی، مرکز جوارکارگاهی اتاق بازرگانی در برنامه‌ریزی های مهارتی هیچگونه محدودیتی ندارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان بر تشکیل کمیته‌ای مشترک بین اتاق بازرگانی اهواز و مرکز آموزش مهارت‌های پیشرفته خوارزمی به منظور برنامه‌ریزی و تدوین استانداردهای آموزشی مهارتی تاکید کرد و گفت: این کمیته می‌تواند برای ایجاد استاندارهای مهارت آموزی جدید در استان برنامه‌ریزی کند.

بر اساس این گزارش ، درحال حاضر ۹ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی ویژه صنایع استان در حال فعالیت هستند که به زودی این تعداد به ۱۴ مرکز افزایش می‌یابد.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خوزستان اهواز سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خوزستان اهواز فنی و حرفه ای خوزستان اتاق بازرگانی برنامه ریزی زیست پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران

تین نیوز

توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند تأثیر بسیار مهمی بر رونق اقتصادی ایران داشته باشد. این توسعه می تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مرکز مدیریت راه های کشور، برخی از تأثیرات مهم توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای بر رونق اقتصادی ایران عبارتند از:

1. افزایش ترافیک و حرکت آسان تر کالا و مسافران: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، حرکت کالا و مسافران به صورت آسان تر و سریع تر انجام می شود که می تواند باعث افزایش تجارت و تبادلات اقتصادی شود.

2. افزایش فرصت های شغلی: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای منجر به ایجاد فرصت های شغلی در صنایع مختلف مرتبط با حمل و نقل، مانند حمل و نقل، خدمات پشتیبانی، تولید قطعات خودرو و غیره می شود.

3. افزایش توسعه مناطق مختلف: با توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای، مناطق مختلف کشور بهبود یافته و به سرعت توسعه پیدا می کنند، که این می تواند به تعادل توسعه مناطق کمک کند.

4. کاهش هزینه ها: با بهبود شبکه های حمل و نقل جاده ای، هزینه های حمل و نقل کاهش پیدا می کند که می تواند به افزایش سودآوری کسب وکارها و کاهش هزینه های تولید منجر شود.

5. افزایش رقابت پذیری: توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای باعث افزایش رقابت در بازار محصولات و خدمات می شود که این می تواند به بهبود کیفیت و قیمت محصولات منجر شود.

بنابراین، توسعه شبکه های حمل و نقل جاده ای می تواند به رونق اقتصادی ایران کمک کند و به توسعه صنعت، تجارت، سرمایه گذاری، اشتغال و سودآوری کسب و کارها کمک کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • مرگ ۲ نفر در یک تصادف زنجیره‌ای خوزستان
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد